Robotklipper uten kantledning til store flater

fotballbaner • parker • grøntområder

Meld interesse herLa Robotklipperen gjøre jobben - GPS-styrt og helt uten kantledning.


Frigjør tid og kapasitet
Bigmow er verdens kraftigste robotgressklipper, bygget for fotballbaner, parker, flyplasser og andre store gressområder som krever mye vedlikehold. Modellene våre kan klippe opptil 75 000 m2, hele 10 fotballbaner, på én lading. De klipper i sol, regn og vind og holder gresset kort og velstelt, selv i sommerferien. Tiden du sparer, kan du bruke på andre gjøremål.

Halden kommune bruker den fristilte tiden til å vedlikeholde Halden stadion, og 2023 er deres sjette år med Bigmow. Har du andre oppgaver du ikke får tid til? Meld interesse nå for å få mer informasjon.

Avansert teknologi, brukervennlig kontroll
Robotklipperne er GPS-styrte og bruker ikke kantledning. Vi gjør alt klart ved levering, inkludert å lære opp brukerne. Først bruker du mobiltelefonen til å merke området du vil klippe, så lagres det på klipperen. Neste gang starter den på tidspunktet du har planlagt, helt automatisk.

GPS og 4G-tilkobling gjør at klipperne ikke har avstandsbegrensning fra basestasjonen. I tillegg får du full kontroll fra mobil og PC, selv over en flåte med klippere hvis du trenger større kapasitet. Dette er en profesjonell løsning for moderne anlegg. Ta kontakt nå for å finne ut hva vi kan tilby deg.

Reduser kostnader og spar miljøet
Bigmow kan redusere klippekostnadene med over 50 %. Avhengig av hvor mye vedlikehold, gjødsel og arbeidskraft banen eller grøntområdene krever, betaler investeringen for seg selv på bare 1,5 til tre sesonger. Klipperen er elektrisk og har fem effektive klippehoder, som gjør den opptil 90 % mer miljøvennlig enn manuelle gressklippere. Kom i gang nå!

Øk gresskvaliteten
Den lavere vekten uten fører gjør at klipperen komprimerer underlaget mindre enn en konvensjonell klipper. Dette, kombinert med at den klipper gresset til rett tid, gir bedre vekstvilkår. Slik øker Bigmow kvaliteten på gresset og får det til å gro raskt og tett tilbake etter slitasje fra kamp og trening.


50 % lavere kostnaderReduser energiforbruket og antall arbeidstimer.
Automatisk klippingBigmow klipper gresset ofte, lite og til rett tid for å gi en sunnere og sterkere gressmatte.
Mindre CO2-utslippDen elektriske motoren reduserer CO2-utslipp med hele 90 %.

Meld interesse
Bruk skjemaet for å få personlig veiledning om å bytte til robotklipper på anlegget ditt
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ved å sende inn dette skjemaet bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ta kontakt for å gi mer informasjon om produktene våre.

Klipperen er GPS-styrt og helt uten kantledning

De fem flytende klippehodene gir utmerket kapasitet

Klipp gresset jevnt og effektivt med hele 103 cm klippebredde

Kontroller én robotklipper eller en hel flåte enkelt fra telefonen og PC

Frigjør tid og kapasitet til andre gjøremål

Reduser kostnader med over 50 % sammenlignet med konvensjonell klipping

Elektrisk drift reduserer CO2-utslipp

Øk gresskvaliteten med en optimalisert klippeprosess

Meld interesse nå for å få mer informasjon
  Over 200 kunder har valgt oss

  Vi har levert robotklippere og fristilt tiden, redusert kostnadene og økt gresskvaliteten til over 200 kommuner, idrettslag og andre organisasjoner. Klikk på knappen til høyre for å se noen av dem som bruker robotklipperne våre.
  Klikk for å se utvalget
  Vi installerte vår første robotgressklipper i 2015 og fant ut at vi fikk bedre klipping enn med våre gressklippere til å sitte på. Siden da har vi satt dem i drift på fire ekstra baner i 2016 og fem baner i 2017. Vi er meget fornøyd med vår flåte med roboter.

  Elisabeth Bonde – President for grøntområder ved lokale myndigheter i Arup, Danmark
  Telavåg IL i Hordaland ønsket å forenkle bane vedlikeholdet. Resultatet ble en Bigmow robotklipper. Dette kombinert med langtidsvirkende gjødsel har gitt en bedre og mer slitesterk gressbane.

  Telavåg, Sport & Grønt
  ALT er stort i Gjesdal - også Big Mow!
  I sist veke kom vår nye plenrobot. Vår framtidsretta «grøne avdeling», vil prøve ut og hauste erfaring med bruk av ny og smart teknologi. Vi legg til grunn at vi nå kan få «gevinstrealisering» som vi kallar det i Lean-kommunen Gjesdal. Vi kan nå bruke frigitt arbeidstid til andre og viktige oppgåver.

  Monica W. Reiersen i Drift og utbygging, Gjesdal kommune
  – Vi har regnet på det, og det vil betale seg i løpet av halvannet år. Det koster penger å ha folk til å klippe gresset tre ganger i uka, og dette sparer i tillegg miljøet. Den er helt suveren. Nå kan vi bruke tiden på å pleie banen på et helt annet nivå enn tidligere, og kvaliteten på banen vil bli mye bedre, sier fagleder i Halden kommune, Irene Østnes.
  – Vi jobber hardt med å være en smart kommune som utnytter ressursene våre. Dette er en løsning som er bra for alle parter, sier kommunikasjonsrådgiver Henrik Diskerud Meyer i Halden kommune. Og med mer tid for parkvesenet, kan andre baner og anlegg i byen klippes. Nylig ble banen på Ystehede klargjort av kommunen.

  Halden Kommune

  Noen av våre kunder

  Image

  Fredrikstad Kommune

  Image

  Eidfjord Kommune

  Image

  Telavåg I.L.

  Image

  Gjesdal Kommune

  Image

  Halden Kommune

  Image

  Bergen Kommune

  Image

  Haugesund Kommune

  Image

  Jølster Kommune

  Image

  Jarlsberg Hovedgård

  Image

  Kristiansand Kommune

  Image

  Kvinnherad Kommune

  Image

  Molde Byvåpen

  Image

  Nesodden Kommune

  Image

  NMBU

  Image

  Nordre Follo Kommune

  Image

  Porsgrunn Kommune

  Image

  Rauma Kommune

  Image

  Stavanger Kommune

  Image

  Tønsberg Kommune

  Image

  Time Kommune


  Avinor


  Image

  Kinn Kommune


  Image

  Drammen Kommune


  Image

  Statkraft

  Vil du vite mer?


  En robotklipper kan forenkle driften, redusere kostnadene og frigjøre tid som banemannskap og gartnere kan bruke på andre viktige gjøremål. Våre løsninger for profesjonelle anlegg holder gresset i topp tilstand. Vil du vite mer om hvilken forskjell robotklipperen kan utgjøre for deg?

  Ta kontakt nå.


  Be om tilbud