Spar tid med TinyLineMarker®

Nøyaktig, automatisk oppmerking av fotballbaner, idrettsplasser og uteområder

Meld interesse herLa TinyLineMaker® gjøre jobben med å merke opp perfekte linjer.


Alltid klar bane
TinyLineMarker® er en pliktoppfyllende lagspiller som sørger for at banen alltid er nøyaktig merket opp og klar til bruk. Alt du trenger å gjøre, er å starte merkingen på det medfølgende nettbrettet. TinyLineMarker® gjør resten. Meld interesse nå for å finne ut mer.

Rask og effektiv
Roboten merker opp en fotballbane på under 30 minutter, hele tre timer raskere per bane enn med konvensjonelle metoder. Robotmaleren har også et mer effektivt malingsforbruk og kan merke store områder før den trenger påfyll.

Har du flere baner å merke opp? Sett dem i kø på nettbrettet. Enheten varsler deg på samme sted hvis du må fylle på maling underveis. Meld interesse nå for å spare tid og penger på hver bane du merker.


Appstyrt betjeningAppen vår gjør roboten brukervennlig, og du kan enkelt lære opp kollegaer.
Effektiv merkerobotBanemerkeren kan bruke alle typer maling beregnet for oppmerking, slik at du kan bruke samme maling som før.
Lang batteritidBanemerkeren kan jobbe i opptil fem timer på én lading. Hvis batteriet går tomt under bruk, kan du enkelt skifte dem ut på banen, så fortsetter den arbeidet der den stoppet.

Meld interesse
Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for å finne ut mer om hvordan TinyLineMarker® kan hjelpe klubben, organisasjonen eller laget du representerer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Merker en fotballbane på under 30 minutter

Velg blant mer enn 20 maler pluss egendefinerte logoer

TinyLineMarker® har merket over 10 000 baner

Spar opptil tre timer hver gang du merker opp en bane

Kontroller med en intuitiv og enkel app

Få holdbar og nøyaktig banemerking fra sesongens første bruk
  Vi installerte vår første robotgressklipper i 2015 og fant ut at vi fikk bedre klipping enn med våre gressklippere til å sitte på. Siden da har vi satt dem i drift på fire ekstra baner i 2016 og fem baner i 2017. Vi er meget fornøyd med vår flåte med roboter.

  Elisabeth Bonde – President for grøntområder ved lokale myndigheter i Arup, Danmark
  Telavåg IL i Hordaland ønsket å forenkle bane vedlikeholdet. Resultatet ble en Bigmow robotklipper. Dette kombinert med langtidsvirkende gjødsel har gitt en bedre og mer slitesterk gressbane.

  Telavåg, Sport & Grønt
  ALT er stort i Gjesdal - også Big Mow!
  I sist veke kom vår nye plenrobot. Vår framtidsretta «grøne avdeling», vil prøve ut og hauste erfaring med bruk av ny og smart teknologi. Vi legg til grunn at vi nå kan få «gevinstrealisering» som vi kallar det i Lean-kommunen Gjesdal. Vi kan nå bruke frigitt arbeidstid til andre og viktige oppgåver.

  Monica W. Reiersen i Drift og utbygging, Gjesdal kommune
  – Vi har regnet på det, og det vil betale seg i løpet av halvannet år. Det koster penger å ha folk til å klippe gresset tre ganger i uka, og dette sparer i tillegg miljøet. Den er helt suveren. Nå kan vi bruke tiden på å pleie banen på et helt annet nivå enn tidligere, og kvaliteten på banen vil bli mye bedre, sier fagleder i Halden kommune, Irene Østnes.
  – Vi jobber hardt med å være en smart kommune som utnytter ressursene våre. Dette er en løsning som er bra for alle parter, sier kommunikasjonsrådgiver Henrik Diskerud Meyer i Halden kommune. Og med mer tid for parkvesenet, kan andre baner og anlegg i byen klippes. Nylig ble banen på Ystehede klargjort av kommunen.

  Halden Kommune
  200+ kunder har valgt oss

  Mer enn 200 kommuner, idrettslag og andre valgt våre robotklippere. Klikk på knappen for å se et lite utvalg av de som benytter våre roboter i dag.
  Klikk for å se utvalget

  Noen av våre kunder

  Image

  Fredrikstad Kommune

  Image

  Eidfjord Kommune

  Image

  Telavåg I.L.

  Image

  Gjesdal Kommune

  Image

  Halden Kommune

  Image

  Bergen Kommune

  Image

  Haugesund Kommune

  Image

  Jølster Kommune

  Image

  Jarlsberg Hovedgård

  Image

  Kristiansand Kommune

  Image

  Kvinnherad Kommune

  Image

  Molde Byvåpen

  Image

  Nesodden Kommune

  Image

  NMBU

  Image

  Nordre Follo Kommune

  Image

  Porsgrunn Kommune

  Image

  Rauma Kommune

  Image

  Stavanger Kommune

  Image

  Tønsberg Kommune

  Image

  Time Kommune


  Avinor


  Image

  Kinn Kommune


  Image

  Drammen Kommune


  Image

  Statkraft

  Spørsmål og svar


  TinyLineMarker® er et nyttig hjelpemiddel for deg som merker opp fotballbaner eller andre idrettsfelt. Den kan også merke opp uteområder på skoler eller lignende anlegg. TinyLineMarker® passer for små til mellomstore idrettsklubber og lag. Den veier lite, er brukervennlig og merker nøyaktige, tydelige linjer mens du kan gjøre andre oppgaver.

  Kontakt oss for å få råd og veiledning


  Vi hjelper deg med å velge modellen som passer til din bruk. Hvis du er interessert i å finne ut mer om roboten og hvilken forskjell den kan utgjøre for deg, kan du gjerne kontakte oss for å ta en uforpliktende prat.

  Meld interesse nå